Bèta academie >

Ontstaan

Het ontstaan van ITSB

ITSB

Instituut voor Taal- en Studiebegeleiding (ITSB) is in 2001 opgericht door Arlene Oehlers. Zij had toen ruim 26 jaar ervaring als docent in het basis- en voortgezet onderwijs, als remedial teacher, vertrouwenspersoon en docentcoach.

Daarnaast is zij Master Solution Focused Brief Therapy. Zij implementeerde het oplossingsgericht werken in het instituut. Arlene geeft leiding aan het team van bevoegde en ervaren studiebegeleiders van ITSB, remedial teachers, orthopedagogen en GZ-psychologen en heeft het instituut de afgelopen jaren laten groeien tot wat het nu is: het meest professionele en succesvolle instituut voor huiswerkbegeleiding en remedial teaching in het Gooi en omstreken met een hoofdvestiging in Laren en een nevenvestiging in Blaricum (Noord Holland).

ITSB biedt een scala aan diensten en mogelijkheden zoals: huiswerkbegeleiding, individuele begeleiding & bijles, onderzoek op het gebied van taal en rekenen (dyslexie en dyscalculie), remedial teaching, entree-toets begeleiding, cito-toets training, examentraining.