Bèta academie >

Wat ouders vinden

Testimonials

Het team van ITSB begeleidt onze dochter al gedurende 4 jaar, vanaf het begin van de overgang naar de middelbare school. Ze hebben haar geleerd te leren, samen te vatten maar ook hoe te plannen. Ze helpen écht. Met een diagnose ‘dyscalculie’ nu een rapportcijfer 8 voor wiskunde in Havo 4. En een prachtige lijst voor de andere vakken. Door inhoudelijk de goede systematiek in denken aan te leren. Door de juiste begeleiding te geven in zelfstandig te leren werken. Met een divers team van medewerkers, uit verschillende disciplines, is er altijd iemand die inhoudelijk kan ondersteunen. ITSB bewaakt ook de voortgang en het verloop van de schoolcijfers en zal altijd pro-actief handelen en contact opnemen als men vindt dat dit nodig is. ITSB bestaat uit deskundige en professionele mensen, die ook een warme, gezellige omgeving bieden, waardoor onze dochter er al jaren met plezier naar toe gaat’

Moeder van Dieuwertje, Huizen

De kracht van het ITSB ligt in de permanent hoge kwaliteit en het enthousiasme van haar Team. Veel kennis in alle vakgebieden waarbij ook veel aandacht blijft voor de persoonlijke en individuele behoeften van iedere leerling. Een zeer positieve, open en motiverende omgeving met oog voor nieuwe ontwikkelingen en methodes.

Moeder van Floris en Gwen, Laren

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorg de afgelopen jaren. We hebben het enorm gewaardeerd. We zijn erg blij met jullie geweest.

Vader van Chris en Julia / juli 2023

Heel hartelijk dank voor alle hulp en een luisterend oor. ITSB heeft niet alleen onze zoon enorm geholpen, maar ons ook!

Moeder van Ro

 

Inmiddels is onze oudste zoon geslaagd voor zijn VWO.

Vanaf het begin van de Middelbare School voor onze oudste zoon, 6 jaar geleden, heb ik contact gehad met ITSB.

Het prettige van dit bureau is dat je altijd wel bij iemand terecht kunt met je vraag/verhaal. Ook is onze jongste zoon hier getest op zijn dyslexie.

Al onze 3 zonen zijn dyslectisch en hebben daardoor moeite met talen en grote lappen leesstof.

Latijn en Grieks waren ook een struikelblok en daarom konden zij terugvallen op IB (individuele begeleiding) of bijles voor een bepaald vak.

De 1 op 1 voor een uur werkt prettig en motiverend.

Na jaren met verschillende docenten van ITSB te maken hebben gehad ben ik blij dat ik altijd terecht kon maar belangrijker, mijn zoons konden altijd terecht met hun vragen waar tijdens de klassikale les helaas geen tijd voor is.

Dit extra moment van uitleg was verhelderend.

T.C.J. Houting-Joosen Moeder van Pieter Paul, Foppe en Karel, Blaricum

Ik kan andere ouders het ITSB met een gerust hart en zonder reserve aanbevelen. Onze drie inmiddels tieners zijn er de afgelopen jaren – vanaf de Cito voorbereiding tot en met hun toelating op het United World College in Singapore – meer dan uitstekend begeleid. Arlene Oehlers en haar team zijn deskundig en flexibel. Zij weten de kinderen goed te motiveren en stappen met gegarandeerd goed resultaat in daar waar de scholen het laten afweten.

Jeroen Koster Vader van Emma, Laurens en Vincent, Weesp

lvsi-keurmerk-klein

Aanbevolen! Arlene Oehlers en haar team brengen kinderen in een warme omgeving en met veel persoonlijke aandacht de rust om te groeien, zelfvertrouwen op te bouwen en te werken aan een focus die werkt.

De remedial teaching bij bijvoorbeeld dyslexie is van grote waarde en heeft echt resultaat! Ik zeg: aanmelden!

Moeder van Max, Bussum – juni 2016

Christine is over naar de examenklas Mavo!
Zij is behoorlijk vooruit gegaan in 2 maanden tijd!!! Geweldig, mede dankzij het team van ITSB is dit tot stand gekomen. Dank voor uw inzet.

Moeder Christine, Laren.

Onze dochter Angelique komt graag naar ITSB en dat zegt wat over u! Heel veel dank voor uw positieve steun en de steeds terugkerende evaluaties.

Moeder van Angelique, Laren – april 2016

Onze dochter Angelique komt graag naar ITSB en dat zegt wat over u! Heel veel dank voor uw positieve steun en de steeds terugkerende evaluaties.

Christine is over naar de examenklas Mavo!
Zij is behoorlijk vooruit gegaan in 2 maanden tijd!!! Geweldig, mede dankzij het team van ITSB is dit tot stand gekomen. Dank voor uw inzet.

Moeder Christine, Laren.

Moeder van Angelique, Laren – april 2016

Arlene, ik heb aan Vera geschreven dat we zo blij zijn met haar en met jou. Cathy maakt vorderingen en is helemaal dol op Vera. July vertelt me dat ze jou het allerliefst heeft als bijles juf en dat ze denkt dat ze echt wat aan jou heeft. Daar zijn Dave en ik heel blij mee!!!

Ik wilde je dat graag laten weten.

Wendela Jong Moeder van Yuly en Cathy

Drie jaar geleden hebben wij onze zoon Stijn laten testen. Daar kwam inderdaad uit wat wij al dachten, dyslexie!

Op zich hoeft dat in deze tijd niet zo’n groot probleem te zijn, alleen wil je wel het beste voor je kind wat behandelingen betreft. Wat sluit het beste aan bij je kind?

Wij vonden twee punten erg belangrijk, de behandeling moet op school gebeuren en dus ook onder schooltijd zodat hij verder geen extra vrije tijd kwijt is aan iets waar hij niets aan kan doen!

We hebben bij meerdere specialisten van dyslexie geïnformeerd maar eigenlijk hadden we bij ITSB meteen een goed gevoel en die steunden ons in deze punten ook.

Na drie jaar staan wij nog steeds voor 100% achter ons besluit! Want juist doordat Stijn op school wordt behandeld, hebben de leerkrachten van Stijn en Vera, degene die Stijn behandelt, ontzettend goed contact. Ook bij ouder gesprekken zorgt Vera dat ze er bij is, of als Stijn tijdens de les ergens tegenaan loopt dan seint de leerkracht Vera in en wordt er meteen aan gewerkt.

Ik moet zeggen dat Stijn erg is veranderd, hij heeft veel meer zelfvertrouwen en gaat gelukkig nog steeds met veel plezier naar school en dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk!

Moeder van Stijn, Baarn

Omdat in het onderwijs zoveel veranderd is sinds ik zelf van school af ben, geeft het voor mij -als ouder – rust dat mijn kinderen bij ITSB met hun vakken begeleid, gecoacht en ondersteund worden, daar waar nodig is. De begeleiding denkt vooruit mee met de leerling en houdt nauw contact met de ouder(s).

Moeder van Floor en Niels, Blaricum