Bèta academie >

Nieuws

ITSB beweegt mee!

        ITSB beweegt mee

De markt voor reguliere huiswerkbegeleiding is continu in beweging. ITSB volgt dat op de voet en doet er altijd alles aan om haar leerlingen voor te bereiden op wat juist nu relevant is. Centraal in ons denken en doen staat hoe de leerling het beste gedijt, want dat levert altijd de beste resultaten op.

 

Samenwerking

Het blijkt dat steeds meer jongeren in het verlengde van school vooral aandacht vragen voor de bètavakken en economie/M&O. ITSB besteedt hier daarom extra aandacht aan. Zo gaat ITSB m.i.v. schooljaar 2018 – 2019 een samenwerking aan met MSc’s (Masters of Sciences) van het Amsterdam Science Park.

Het Amsterdam Science Park is de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Een unieke samenwerking die zich zal vertalen in de resultaten van de leerlingen.

Dynamiek en aansluiting

Deze jonge en enthousiaste MSc’s zullen de bijlessen van alle bètavakken verzorgen op alle niveaus voor de leerlingen van ITSB. De extra dynamiek zorgt er onder andere voor dat examenleerlingen zich nog beter in eigen tempo voor kunnen bereiden op hun eindexamen en beter aangesloten worden op vervolgopleidingen.

Flexibiliteit

Deze samenwerking brengt niet alleen veel ‘up to date’ kennis in huis, maar ook modernere visies op het gebied van (individuele) begeleiding, waarin flexibiliteit een steeds belangrijkere rol speelt, zoals:

  • verplaatsing van de individuele begeleiding naar een andere dag en tijd, wanneer de reguliere tijd niet uitkomt
  • bijles via skype als dit beter in zijn of haar programma past
  • huiswerkbegeleiding op zondag, waar we volgend schooljaar op onze locatie in Blaricum mee zullen starten

Door nog beter aan te sluiten op de wensen en behoeftes van de leerlingen zijn wij ervan overtuigd dat onze huiswerkbegeleiding nog aantrekkelijker wordt, waardoor de resultaten nog verder zullen verbeteren.

Goede begeleiding doet er immers toe.